Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Especial #piulempoesia: Joan Sales

Posted on | dilluns, 15 d’octubre del 2012 | No Comments

Des que al febrer de 2011 vam proposar l'etiqueta #piulempoesia per tal de compartir versos i celebrar-ne el dia mundial, que, d'aquesta manera, molta gent hi ha compartit els versos que més s'estima de la tradició catalana, la qual cosa ens ha permés llegir i rellegir, descobrir i redescobrir molts poetes de la nostra literatura.
Ara volem dedicar un especial #piulempoesia a Joan Sales, abans no ens endinsem en la tertúlia sobre Incerta glòria, d'aquest mateix autor, que copartirem a novembre,.
Aquestes dues propostes les fem en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement, l'Any Sales, Calders, Tísner, comissariat per la doctora Laura Borràs, a qui hem escoltat en diverses ocasions parlar sobre la necessitat de reivindicar la poètica de Sales.

Endavant, doncs, amb aquest #piulempoesia amb les nostres -i les vostres!- piulades amb els versos del Joan Sales de Viatge d'un moribund!

Abans, però, vos convidem a entrar-hi de la mà de Sam Abrams, amb aquesta aprofundida i eloqüent anàlisi sobre la importància de la poesia de l'autor d'Incerta glòria en tota la seua producció:




Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors