Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

El final de #CroniquesVO i noves propostes

Posted on | dissabte, 6 d’octubre del 2012 | No Comments



Per al mes de setembre us vam proposar (re)llegir #CroniquesVO, de P_Calders i potser ja toca recollir el que n’ha anat sortint de tot plegat.
Vam fer-ne un Storify molt al principi. Hem afegit la música de les Cançons de la veritat oculta, de Judit Neddermann, al nostre compte de Spotify. Cada cop ens agrada més el nostre Pinterest, que creix a cada lectura; aquí teniu el recull d’imatges que hem anat compilant els lectors de Cròniques (Quan el mes de maig vam llegir Paraules d’Opòton el vell, de Tísner, no el vam crear, però hem optat per obrir-li un Pinterest, i prometem alimentar-lo).
També hem anat actualitzant el grup que vam crear a Diigo, per a compartir informació sobre l’autor i l’obra #CroniquesVO. Us convidem a consultar-lo.
Finalment, si voleu resseguir les piulades que s'han generat a la tertúlia, podeu fer-ho aquí.

Ara, com a traca final, tenim algunes propostes més.
- Dedicarem l'octubre a altres activitats literàries diferents de la tertúlia sobre els tres autors del centenari. com és? Doncs, perquè Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat ens va fer saber que muntaven una Jornada Sales, Calders i Tísner pel proper 27 d’octubre, i ens hem engrescat a muntar activitats al voltant dels tres autors de l’any literari també a Mataró i a València. En molt, molt breu, us penjarem nou apunt amb el programa d’activitats, que comptarà amb xerrades, una simultània d’Scrabble, lectures de contes, lectures en veu alta de textos escollits, exposicions, etcètera.

- El mes de novembre serà el mes dedicat a Joan Sales. Aneu desempolsegant Incerta glòria, perquè aquest serà el llibre que farem. Com que és una obra densa, però que cal llegir de totes totes, podeu avançar la lectura i anar preparant la tertúlia. Abans, però, us proposem fer un #piulempoesia de Joan Sales, que començarem el proper dilluns 15 d'octubre, i que convidem tothom a participar-hi. 

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors