Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

27O Sales, Calders, Tísner.

Posted on | dilluns, 15 d’octubre del 2012 | No Comments

Com ja hem explicat en apunts anteriors, vam estar convidades per la doctora Laura Borràs, a participar amb el nostre projecte en la celebració de l'Any literari 2012, dedicat als autors Joan Sales, Pere Calders i Avel·lí Artís-Gener.
I ho hem volgut fer compartint-ne la lectura de cada un d'aquests autors en sengles tertúlies. Ja n'hem gaudit de les dedicades a Tísner i a Calders. Ara, comencem un #piulempoesia dedicat a Joan Sales i, al novembre, posarem en marxa la tertúlia dedicada a Incerta glòria.
En aquest marc de celebracions, des del Centre de Normalització lingüística de l'Hospitalet de Llobregat, Fran Ruvir ens va propoposar d'afegir-nos als actes que s'hi celebraran en aquella localitat el 27 d’octubre, als jardins del Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet. 
I així ho hem fet, hem organitzat, a Mataró i València, tot d'activitats per recordar i llegir plegats aquests tres grans autors de la literatura catalana del segle XX.

València.
Dissabte 27 d'octubre, 12h, Llibreria La Traca 
C. Enrique Navarro, 15, Benimaclet

VERMUT LITERARI: CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA DE PERE CALDERS

Amb Moisés Llopis i David M., que ens parlaran de les seues lectures de La ratlla i el desig i de L'arbre domèstic.
I amb tots els que hi acudiu a llegir i compartir el vostre Pere Calders!



Mataró
Programa Mataró recorda 27 O


No hi falteu, vos hi esperem!

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors