Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Que les piulades ens mostren el país!

Posted on | dimarts, 16 de novembre del 2010 | No Comments

Ja tenim programa, gràcies a la generositat i la bona disposició de l'Ajuntament de Sueca i, en especial, de Pep Cortell. Programa per enriquir, això sí; sobretot, amb la vostra presència. Animeu-vos a vindre que, com diem els valencians, estarà de categoria!

Dissabte 4 de desembre de 2010

  • 14.00h L'arròs! Dinar al Casino d'Agricultura de Sueca. Amparo, l'ama, ens ha tancat un menú ben abellidor amb una picà de pernil i pa amb tomaca, peixet fregit i @nsalà de la casa -bona!- prèvia a una degustació d'arròs (a banda -o del senyoret- l'un i de costella, col i all tendre l'altre) -bons! I les postres de la casa. Beguda i café. Tot 20 €

  • 16.00h Eixida a peu pel terme de la població: Muntanyeta dels Sants, guiats i ben acompanyats per membres de l'Ajuntament (Es troba a 3 quilòmetres de la població; ens hi acostarem amb cotxe i després hi passejarem. Indiqueu al formulari de més avall si disposeu, o no, de vehicle).
  • 18.00h Cloenda de la jornada a la Biblioteca Suecana


Diumenge 5 de desembre de 2010

  • Visita emotivofestiva a la ciutat de València; als seu barris més emblemàtics: del Carme, Velluters, Russafa, Benimaclet, Cabanyal... i a part de l'horta que-de moment- l'envolta. (Si vos ve de gust, hi repetirem d'arròs...).
Les aus nocturnes podrem sobrevolar el territori a pleret durant les hores que ens hauran de portar del dissabte riberenc al diumenge urbà.

A València hi ha centenars de llocs on fer nit i a Sueca ens han recomanat aquest d'ací.

Serà tot un plaer trobar-nos amb vosaltres, amics, i passar un parell de dies de gaudi i, ara sí, comunitat (lectora). I, doncs, que les piulades ens continuen mostrant el país!

Si heu decidit vindre, empleneu, per favor aquest formulari per poder gestionar de la millor manera possible l'organització del cap de setmana. Gràcies!
I si teniu cap dubte o suggeriment: llegimipiulem@gmail.com

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors