Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Presentació de 'Xocolata Desfeta' i Llegim i Piulem a Mataró

Posted on | dimecres, 10 de novembre del 2010 | No Comments

Dijous, dia 18 de novembre participarem a la presentació del llibre 'Xocolata desfeta', de Joan Lluís Lluís a Mataró. Com sabeu, la tertúlia de Llegim i Piulem es va posar en marxa amb la lectura i el comentari de 'Xocolata desfeta'. Per això ens fa especial il·lusió participar en aquest acte, on aprofitarem per explicar "en directe" la iniciativa de Llegim i Piulem. Per la seva banda, Joan-Lluís Lluís ens parlarà del seu llibre i ens farà una lectura d'alguns dels relats que s'hi apleguen. A continuació, us deixem el text de la contraportada del llibre:

A la manera de Raymond Queneau, Lluís ha escrit la mateixa història de 123 maneres diferents. El resultat és una xocolata desfeta que us servim en forma de llibre, un recital joiós de celebració de la llengua catalana: dels seus diversos registres, de la literatura que li ha donat caràcter, de la bellesa que atresora i de la plasticitat infinita que s'hi manifesta en un joc de miralls. Recomanem sense embuts ni pudor la lectura de 'Xocolata desfeta' als amants dels jocs de paraules, als lletraferits i als parlants a peu d'obra que gaudeixen, custodien i conreen la nostra llengua. A tots vosaltres bon profit.


Si encara us ve de gust dir la vostra sobre 'Xocolata desfeta' ho podeu fer emprant les etiquetes de twitter #xocolata i #lluis.

La presentació del llibre a Mataró tindrà lloc dijous dia 18 de novembre a la Llibreria Robafaves de Mataró (carrer Nou, 9), a partir de dos quarts de vuit del vespre. Us hi esperem!

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors