Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Desembre a Sueca

Posted on | divendres, 5 de novembre del 2010 | No Comments

Lectors i piuladors,

Potser siga hora de desvirtualitzar-nos i fer tertúlia (literària) en un espai especial, i abans d'un bon àpat del país. No trobeu?
Nosaltres n'estem conveçudes i hem pensat que, després d'haver llegit Joan Fuster, el lloc no podia ser cap altre que Sueca i l'àpat, un bon arròs! Què vos sembla?
La data prevista és el dissabte 4 de desembre. L'Ajuntament de Sueca ha rebut la proposta amb molta il·lusió i ha posat a la nostra disposició la Biblioteca Suecana, on podrem continuar parlant sobre Joan Fuster i la seua obra, amb la presència d'altres lectors ben avesats a les seues pàgines. A continuació podrem visitar en petits grups la casa i la biblioteca de Fuster.

Més tard farem un volt per la població i pel terme natural d'aquesta.

I sí, ja se'ns haurà fet hora de l'arròs!

La trobada piulaire pot allargar-se a diumenge o, fins i tot, dilluns; això dependrà de la voluntat dels assistents: visitar l'Albufera, visitar València i l'Horta d'aquesta o...

Ens agradaria conéixer la vostra disposició a acostar-vos-hi, a participar-hi, per tal de tancar el programa i facilitar-vos, si ho necessiteu informació per desplaçar-vos-hi i allotjar-vos-hi.

Ens podeu escriure a llegimipiulem@gmail.com


Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors