Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Recull de piulades de la trobada a Sueca i alguns agraïments

Posted on | dimecres, 8 de desembre del 2010 | No Comments

El passat dissabte 4 de desembre va tenir lloc la trobada de Llegim i Piulem a Sueca. En aquest tweetdoc [enllaç] podeu llegir totes les piulades realitzades durant la trobada. La jornada va servir per desvirtualitzar a moltes i molts lectors piuladors, per presentar la tertúlia de Llegim i Piulem als amics del País Valencià i per gaudir també del coneixement i la passió de l'Isidre Crespo per Joan Fuster, a qui volem donar les gràcies per la seva fantàstica exposició.

La jornada va ser tot un èxit gràcies també a la implicació de la gent de l'Ajuntament de Sueca i de la biblioteca suecana, especialment en Pep Cortell i en Toni Carrasquer, als quals volem agrair la seva magnífica acollida i l'oportunitat que ens van donar de conèixer la gent, la cultura, la gastronomia i el paisatge del municipi.

I a Sueca, també vam aprofitar per anunciar el títol de la propera lectura, precisament d'un autor valencià: 'Conta'm la veritat de l'amor', de Santiago Forné. En propers apunts us en donarem més informació.

Podeu conèixer més detalls de la Trobada a Sueca gràcies als apunts que la Neus Pinart (@npini) i en Martí Cuquet (@mcuquet) han escrit en els seus blocs. Aquí en teniu els enllaços:

Apunt al bloc de la Neus: "Em reclame València, gràcies a Joan Fuster..." [enllaç]

Apunt al bloc d'en Martí: "Visita a Sueca de la mà de Llegim i Piulem" [enllaç]





Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors