Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Article al Pica'm

Posted on | dijous, 2 de desembre del 2010 | No Comments

Us reproduim l'article que ha sortit publicat al magazine digital valencià Pica'm. Parlem de Llegim i Piulem i de la sortida a Sueca.

Llegim i piulem a Sueca

La tertúlia sobre literatura catalana @Llegimipiulem, originada i desenvolupada des del passat mes de juny a la xarxa social Twitter es presentarà als lectors valencians el pròxim dissabte 4 de desembre a Sueca. Ho farà amb un programa farcit d’activitats culturals, entre les quals destaca la visita a la biblioteca d’aquesta població de la Ribera i a la Casa Museu de Joan Fuster amb la intenció de conéixer l’entorn d’aquest autor, un dels darrers que han estat comentats per aquesta comunitat virtual de lectors, els quals aprofitaran l’avinentesa per conéixer-se personalment -desvirtualitzar-se en argot internàutic- i conéixer, també, una petita part del territori valencià i de la gran representativitat cultural d’aquest en el corpus de la literatura catalana.

Aquest club de lectura al ciberespai, que compta ja amb molts seguidors a terres valencianes, convida tothom a participar-hi de la Trobada i de la pròxima lectura de la tertúlia que serà anunciada dissabte vinent en la BIblioteca Suecana i posteriorment a http://llegimipiulem.blogspot.com i al perfil de la tertúlia http://twitter.com/llegimipiulem.

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors