Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

El 27 d'octubre tots vam ser una mica Sales, Calders i Tísner

Posted on | dissabte, 3 de novembre del 2012 | No Comments



El passat 27 d’octubre, summant-nos a la celebració de l'Any literari Sales, Calders i Tísner, vam organitzar actes a l’Hospitalet de Llobregat, Mataró i València, i això ens va permetre a tots ser una mica Sales, una mica Calders i una mica Tísner.
Moltes, moltissimes gràcies a tots els qui des d'un lloc o altre vau col.laborar-hi i participar-hi.


Intentem recollir en aquest apunt tot el relacionat.

#scthospitalet
La Jornada Sales, Calders i Tísner, als Jardins del Centre Cultural Tecla Sala, va ser molt participada.
En aquest tweetdoc podeu veure un recull de les piulades.

#sctmataro
El dijous 25 d’octubre, en vam parlar al programa La fàbrica, d’M1TV, i després va fer-ne un reportatge fent balanç de l’èxit de participació.
En aquest Pinterest, que vam anar engruixint @Robafavesllibre i @llegimipiulem, podeu trobar-hi el programa i veure-hi algunes de les imatges de tots els actes programats.
Tweetdoc amb recull de les piulades.
El periodista Manuel Cuyàs, el dimecres 31 d’octubre publicava a El Punt Avui l’article: 'La comissària', sobre la conferència que Laura Borràs va fer dins dels actes #sctmataro a la Nau Gaudí.  
Ramon Bassas escrivia l’apunt: ‘La ruta d’Incerta glòria, a Google Maps’.
Si d’una cosa hem d’estat contentes, és de la col·laboració entre diferents entitats que mai abans ho havien fet. Junts hem aconseguit aquesta participació! I un agraïment ben especial a la Laura Borràs, comissària de l’any literari, i a Tessa Calders, filla de Pere Calders, i Diana Coromines, per la seva implicació i participació. 
I ens ha restat una cosa pendent, que és aconseguir portar l'espectacle 'Cançons de la veritat oculta'. Prometem seguir movent els fils per intentar-ho abans no acabi l'any literari. Ho intentarem.

#vermutcalders
A la llibreria la Traca, de València, es va fer un vermut literari 2.0, sobre Pere Calders i les Cròniques de la veritat oculta i l’storify que n’ha fet la Laura Santacruz ens permet veure com va anar. Agraïment especial a Moisès Llopis i David Marote.
Tweetdoc amb recull de les piulades.

I ara toca seguir amb Joan Sales! Estigueu atents, doncs, al blog, que properament farem el timing de la lectura i de la piulamenta.

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors