Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Col·laborem amb el festival Tiflollibre de lectura en veu alta

Posted on | dilluns, 25 de juny de 2012 | No Comments

Des de fa quatre anys, l’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 promou el festival Tiflollibre de lectura en veu alta. El certamen va néixer amb l’objectiu de posicionar la lectura en veu alta i la lectura en braille en la societat, i promocionar el llibre parlat com a eina d’integració. El festival es planteja com una suma de veus: les de persones de reconegut prestigi amb les de persones amb discapacitat visual. Totes elles participen de forma voluntària i desinteressada en aquesta sessió de lectura en veu alta, on es podran sentir fragments literaris seleccionats i llegits tant per les persones anònimes com pels personatges de renom. Aquesta suma de veus fa que Tiflollibre sigui molt més que un festival de lectura en veu alta, per convertir-se en un projecte solidari i integrador, amb la paraula i la comunicació com a eix central.

En la seva quarta edició, que tindrà lloc dimecres, dia 27, al CaixaForum de Barcelona, el festival Tiflollibre està dedicat a celebrar la joia de la paraula. Per això, les personalitats convidades a llegir en veu alta són professionals de les paraules, amb llarga trajectòria en el món de l’escena i la creació literària. L’actor i director teatral Josep Maria Pou, els escriptors Vicenç Villatoro i Jordi Cervera, els poetes Carles Duarte i Àlex Susanna, el periodista Jaume Clèries i l’autora de llibres infantils Núria Albertí pujaran a l’escenari per posar la seva veu al servei d’aquesta causa.

Des de Llegim i Piulem, convidats pel Centro Trinidad (organitzadors de l'esdeveniment), també ens hem sumat a aquesta iniciativa. Us convidem a assistir al festival i a fer-ne difusió, com també farem nosaltres amb les nostres piulades, que podreu seguir amb l’etiqueta #tiflollibre.

En aquest enllaç podeu consultar el dossier de premsa del festival.

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actualPiulem Poesia

Seguidors