Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Twitter-col·loqui de #teoriadecatastrofes al @teatregaudi

Posted on | dimarts, 31 de maig de 2011 | No Comments

A punt de tancar ja la tertúlia del text teatral Teoria de catàstrofes, de @tonicabre, que actualment es representa al Teatre Gaudí de Barcelona, ens arriba una proposta ben llaminera.
Des del Teatre Gaudí se’ns convida a compartir un twitter-col·loqui el proper diumenge 12 de juny. La funció és a les 19:30 i el twitter-col·loqui un cop acabada la representació.

I com ho farem? Doncs, el Teatre Gaudí convida els primers quinze piuladors i participants a la tertúlia de LlegimiPiulem, que ja hagin llegit l’obra, n’hagin fet alguna piulada o un apunt, vulguin tenir l’oportunitat de veure el text dalt de l’escenari i participar en el twitter-col·loqui que es farà post-funció. Cal que adreceu un correu electrònic a info@teatregaudibarcelona.com i/o truqueu al 936035152, donant les vostres dades.

I a tots aquells que encara no l’hàgiu llegit, us recomanem que ho feu. El text digital el podeu trobar en el nostre bloc, dins l’apunt ‘Llegim teatre’. Si us convenç, el trobeu d’actualitat i voleu venir-hi el mateix dia 12 de juny, no ho dubteu. Hi haurà una oferta del 25%.

Des de @llegimipiulem, però, el que sí que us demanem és que qui els adreci el correu electrònic es comprometi a assistir-hi.

Llegim, piulem i gaudim de #teoriadecatastrofes!#piulemteatre

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actualPiulem Poesia

Seguidors