Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Llegim i... retratem

Posted on | diumenge, 9 de gener de 2011 | No Comments

Dia 10 de gener: ha començat la tertúlia sobre #CVSLA, això és, Conta'm la veritat sobre l'amor, de Santiago Forné -#sforne, volem dir. I vos convidem a participar-hi durant les pròximes setmanes i a piular-hi la vostra sobre la novel·la, sobre l'autor, sobre la tasca dels editors -@TRIAllibres i el curador de l'obra, Ferran Bataller -@febago , ja s'entén.

Per a nosaltres ha estat un viatge apassionant i... n'hem fet fotos! A @Triallibres ja ens havien marcat l'itinerari de Verchili , nosaltres ara vos convidem, si és possible, a compartir el trepitjar de les vostres passes pels indrets dels seus particulars inferns de l'enamorament que davallen -i munten- Sira i Víctor.

Si sou usuaris de Flickr, podeu unir-vos al grup de Llegim i piulem i afegir-hi les vostres fotografies. Si no, sempre les podeu piular; o compartir, també, per mitjà del nostre facebook... A veure quin catàleg som capaços d'aplegar!

En qualsevol cas, siga com vulga, no deixeu de compartir les vostres mirades i la vostra experiència lectora sobre aquesta obra de Forné, que la tertúlia ja és viva!

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actualPiulem Poesia

Seguidors