Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Grans èxits del moment

Posted on | dissabte, 3 de setembre del 2011 | No Comments

Poesia catalana. Autors vius i en ple rampell creador. 
L'espectacle de quatre camins diferents vers sengles estadis de maduresa poètica. Quatre mantenedors que els presenten i glossen des de proses captivades pels seus versos i que formen part, també, de les veus i els móns propis de què sembla reblerta la literatura catalana actual. 
Les Illes Balears. 
Una escola vital.

Això hem trobat a Grans èxits (#gransexits): la poesia de quatre autors illencs: Manel Marí (#manelmari), Sebastià Alzamora (#sebastialzamora), Pere Joan Martorell (#pjmartorell) i Josep Lluís Aguiló; (#jlaguilo) i la presentació que en fan Miquel Cardell, Miquel de Palol, Ponç Pons i Enric Sòria, respectivament.

Per tot això i amb nova traça, de nou #piulempoesia i aquesta vegada, ho fem amb un recull antològic que volem que ens siga porta d'entrada a la producció literària illenca, amb una sembra de grans èxits per acréixer el coneixement de l'obra d'aquests autors que ara vos proposem. 

En definitiva, amb una nova aposta: una nova tertúlia a @llegimipiulem que començarem el 15 de setembre. 

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actualPiulem Poesia

Seguidors