Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

Llegim i Piulem a Barcelona!

Posted on | diumenge, 20 de febrer del 2011 | No Comments

Després de les presentacions que ja hem fet a Mataró i a Sueca, aquest mes de febrer la tertúlia literària digital #llegimipiulem es desvirtualitzarà a Barcelona. Ho farem de la mà dels amics de Tria Llibres en un acte a la seu de Vilaweb que servirà per tancar la tertúlia sobre la novel·la 'Conta'm la veritat sobre l'amor', de Santiago Forné (Tria Narrativa 2010). Des del passat mes de desembre i durant tot el mes de gener ens hem dedicat a comentar aquest llibre ambientat al País Valencià, en una tertúlia molt animada i participada. Aquest dijous 24 a les 19h, en celebrem la clausura, conversant amb l'autor Santiago Forné i presentant el projecte #Llegimipiulem als tuitaires i lectors barcelonins. L'acte tindrà lloc a la seu de Vilaweb (Ferlandina, 43) a les set de la tarda.

I el dilluns dia 28 de febrer, #llegimipiulem participarà en una tertúlia sobre clubs de lectura dins el cicle Edicció que organitza la llibreria Laie. A la tertúlia hi participaran també un representant de la xarxa de biblioteques de la Diputació i una responsable del Què llegeixes?. La tertúlia tindrà lloc a la llibreria Laie del carrer Pau Claris de Barcelona a dos quarts de vuit del vespre.

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors