Sobre aquest blog

Llegim i Piulem és una tertúlia literària 2.0. Compartim l'experiència lectora d'obres de literatura catalana a Twitter. Des d'aquest bloc us informarem de properes lectures, activitats i altres novetats. Seguiu-nos a http://twitter.com/llegimipiulem

'Xocolata desfeta' al Robafaves

Posted on | divendres, 19 de novembre del 2010 | No Comments

Aquí teniu algunes fotografies de la presentació de 'Xocolata desfeta' de Joan-Lluís Lluís, a la Llibreria Rofabaves de Mataró el 18 de novembre. L'acte va ser tot un èxit, amb força assistents que van marxar molt contents. I és que l'autor de Perpinyà va fer una presentació de la seva obra molt poc convencional, llegint a peu dret alguns dels contes inclosos del llibre tot amanit amb comentaris diversos. Com que era la darrera presentació de l'any i la que fa número 15, també ens va llegir versions que no havia llegit en públic fins llavors, i que es van escollir amb la participació de la gent. Al final de l'acte, Lluís també va parlar sobre la situació que es viu a la Catalunya Nord, a nivell polític i lingüístic, i va fer una defensa de la Independència de Catalunya.
En aquest acte vam tenir ocasió d'explicar què és Llegim i Piulem i com va néixer la iniciativa, així com vam relatar l'anècdota sobre la primera desvirtualització de les impulsores de la tertúlia (les mataronines Neus Pinart i Judith Vives i la valenciana Laura Santacruz) que va tenir lloc a la xocolateria del Carrer Petritxol, en homenatge al primer llibre que vam llegir i comentar.




Acabada la presentació, Lluís va signar alguns llibres als assistents, entre els quals hi havia alguns lectors que segueixen la tertúlia de Llegim i Piulem. També es va fer una fotografia amb les impulsores mataronines del projecte, és clar!



El portal Capgròs es va fer ressò de la presentació. Aquí teniu la notícia [enllaç]

Comments

Leave a Reply

Tertúlia actual



Piulem Poesia

Seguidors